Team Tejbrant

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med teamtejbrant.se //

Det finns där utan att man tänker på det

Det finns saker som bara finns.
Sånt man inte tänker på i vardagen men som finns där och hjälper oss mer i vardagen än vad vi lägger märke till. Vet du vad jag menar?
Tex. övergångsställen och papperskorgar.

Något annat som finns men som i alla fall inte jag tänker på är busskurer, kundvagnsgarage, möbler i utomhusmiljö som tex. bänkar, entrétak och räcken. De finns utplacerade överallt men man tänker inte på det. En regnig höstdag är man väldigt tacksam över den där busskuren som skyddar, medan bussen blir allt mer och mer sen.

En sak som jag har tänkt på ibland när jag ska parkera och betala parkeringsbiljetten är att det skulle vara tak över p-automaten. Det kanske finns på många ställen men jag har inte stött på det.

Skydd från väder och vind

När vi bodde i radhus där vi ALLTID fick böter om man parkerade på gatan så krånglade maskinen rätt så ofta. Där hade det varit perfekt med ett skydd över så man slapp stå i snöstorm och bråka. En riktigt smart idé faktiskt!
Det skyddar både P-automaten och personen som ska betala, både från väder och vind men de har också belysning som gör att man känner sig lite tryggare när man står där en mörk kväll och ska betala biljetten.

Har ni P-automatskydd där du bor?
Upplever du att du känner dig tryggare att stå och betala i ett sånt än att stå utan skyddet?

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X