100 frågor på 10 dagar

Vad sägs om att avsluta månaden med 100 frågor… Jag kommer i 10 dagar ställa 10 frågor.
Vill du vara med och svara så gör gärna det här i mina kommentarer eller i ett inlägg i din egen blogg. Lämna gärna en kommentar om du skriver i din egen blogg så jag hittar in till dig och kan läsa dina svar.

Dag 6 – 51-60

 1. Har du något du önskar att du gjorde när du var yngre och hade möjligheten?
 2. Är du nöjd med var du är i livet idag?
 3. Vilket ansvar önskar du att du slapp ha?
 4. Vad har rädslan för att misslyckas stoppat dig att göra?
 5. Hur gammal skulle du vara om du inte visste när du var född? (Alltså hur gammal/ung känner du dig)
 6. Om du fick välja en enda bok som var obligatorisk för alla i högstadiet att läsa, vilken bok hade du valt?
 7. Om du fick ge en nyfödd bebis ett råd som hen senare kommer till 100% att följa. Vad för råd hade du gett hen?
 8. Vad älskar du mest med dig själv?
 9. Skulle du hellre förlora alla dina gamla minnen. Eller aldrig mer kunna skapa nya?
 10. Har du något du verkligen skulle vilja göra men inte har gjort ännu?

Mina svar

 1. Har du något du önskar att du gjorde när du var yngre och hade möjligheten?
  • Ja, jag önskar att jag hade pluggat!!! Satsat på skolan till 110% och kämpat för vad jag ville.
 2. Är du nöjd med var du är i livet idag?
  • Ja, jag är faktiskt nöjd. Önskar kanske att jag hade jobb som barnmorska. Men det hänger ihop med första frågan, och nu är det nog tyvärr försent.
 3. Vilket ansvar önskar du att du slapp ha?
  • Var på väg att skriva ansvar för barnen men det stämmer ju INTE. Men önskar att jag slapp allt vardags ansvar. Du vet tvätta, städa, laga mat osv. Tänk va gladare mamma jag skulle vara om jag slapp tänka på allt tråkigt och bara kunde fokusera på familjen.
 4. Vad har rädslan för att misslyckas stoppat dig att göra?
  • Studera!!! Jag har sen första sonen föddes haft en dröm om att bli barnmorska. Men rädslan att inte klara studierna har stoppat mig från att följa min dröm.
 5. Hur gammal skulle du vara om du inte visste när du var född? (Alltså hur gammal/ung känner du dig)
  • Jag känner mig verkligen inte så gammal som jag är. Skulle jag gå efter hur jag känner mig mentalt så skulle jag inte vara en dag över 30 år.
 6. Om du fick välja en enda bok som var obligatorisk för alla i högstadiet att läsa, vilken bok hade du valt?
  • Varför ställer jag ens denna frågan när jag inte vet vad jag ska svara 😅 Men en bok som handlar om förintelsen kanske. Där ungdomarna får läsa om hur hemskt det är med bla. nazism och främlingsfientlighet.
 7. Om du fick ge en nyfödd bebis ett råd som hen senare kommer till 100% att följa. Vad för råd hade du gett hen?
  • Kämpa i skolan, det är värt det i slutändan.
 8. Vad älskar du mest med dig själv?
  • Önskar att jag kunde skriva att jag älskar hur jag ser ut osv. Men tyvärr, inte idag. Men jag är nöjd med att jag är givmild, rätt så fördomsfri (alla kan vi förbättra oss), har mycket känslor och älskar att hjälpa de som behöver det.
 9. Skulle du hellre förlora alla dina gamla minnen. Eller aldrig mer kunna skapa nya?
  • Åh, jag har så många fina minnen och jag älskar att tänka tillbaka på hur det var då. Men samtidigt vill jag kunna skapa nya minnen. Så här blir det att välja pest eller kolera. Men väljer väl att förlora gamla minnen.
 10. Har du något du verkligen skulle vilja göra men inte har gjort ännu?
  • Ja, det finns så mycket! Jag skulle vilja resa, bland annat till Japan! Och så skulle jag vilja bada med vilda delfiner… alltså denna listan är lång. Skulle kunna skriva en hel del som jag vill göra men som jag inte har gjort ännu.
Följ:

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   27 juli, 2020 / 20:10

   Det är faktiskt sant. Men vi bor i ett land där jag inte kan språket så bra 🙁 så tror det skulle vara svårt att hänga med i studierna 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X