100 frågor på 10 dagar

Vad sägs om att avsluta månaden med 100 frågor… Jag kommer i 10 dagar ställa 10 frågor.
Vill du vara med och svara så gör gärna det här i mina kommentarer eller i ett inlägg i din egen blogg. Lämna gärna en kommentar om du skriver i din egen blogg så jag hittar in till dig och kan läsa dina svar.

DAG 8 – 71-80

 1. När du träffar någon för första gången, vad vill du de ska tänka om dig?
 2. I ett ord, hur skulle du beskriva din barndom?
 3. Om jag gav dig 10.000 kronor och du måste spendera dem idag, vad. hade du köpt då?
 4. Vad är det som senast fick dig att skratta rakt ut?
 5. Vilken dålig vana har du som du vill sluta med?
 6. Vilken är den senaste drömmen du minns (dröm du hade när du sov)?
 7. Vilket är ditt absoluta favorit citat?
 8. Vilket yrke hade du aldrig tagit oavsett hur mycket betalt du skulle få?
 9. Var eller till vem vänder du dig när du behöver goda råd?
 10. Vad (om något) är tillräckligt viktigt att starta ett krig för?

Mina svar

 1. När du träffar någon för första gången, vad vill du de ska tänka om dig?
  Att jag verkar trevlig och lätt att prata med
 2. I ett ord, hur skulle du beskriva din barndom?
  Lycklig (0-6 års ålder, sen började skolan… haha)
 3. Om jag gav dig 10.000 kronor och du måste spendera dem idag, vad. hade du köpt då?
  Jag hade köpt massor med nya kläder, ett armband jag hade tidigare men som jag har tappat bort och lite smink (sen är det nog slut)
 4. Vad är det som senast fick dig att skratta rakt ut?
  Kattfilmer på instagram… haha… katter är så sjukt roliga!
 5. Vilken dålig vana har du som du vill sluta med?
  Jag pillar… alltså jag tål inte att något sticker upp på huden, är det en sårskorpa, nagelband eller liknande så måste jag skrapa bort det. Som jag har förstått så har jag nog dermatillomani. Det går i perioder och värre när jag är stressad eller har mkt att tänka på.
 6. Vilken är den senaste drömmen du minns (dröm du hade när du sov)?
  Det var nattens… då jag hade blivit kär i han i Mandelmans… helt sjukt.. hahaha, köpte en jävla ko för att imponera. Hahaha… så långt ifrån min smak som man kan komma. Men har kollat på tv-programmet varje dag så det är nog kanske därför.
 7. Vilket är ditt absoluta favorit citat?
  ”Justice will not be served until those who are unaffected are as outraged as those who are” -Benjamin Franklin
 8. Vilket yrke hade du aldrig tagit oavsett hur mycket betalt du skulle få?
  Putsa fönster på skyskrapor eller kanske jobba i en gruva. Skulle få panik av båda.
 9. Var eller till vem vänder du dig till när du behöver goda råd?
  Först och främst min man, jag vet att han är ärlig och säger som det är i alla lägen och alltid vill mitt bästa.
 10. Vad (om något) är tillräckligt viktigt att starta ett krig för?
  Jag kan helt ärligt inte komma på en enda orsak! För mig är landsgränser osv. inget man behöver kriga för. Hade hellre sett att vi suddar ut alla gränser och vi alla blir medborgare av moder jord. Skrota alla vapen… vill man slåss kan man göra det med händerna och helst då ländernas ledare mot varandra. De är oftast fega och sitter på ett säkert ställe medan unga män och kvinnor förlorar sina liv.
Följ:

1 kommentar

 1. 28 juli, 2020 / 11:37

  Nu fick du mig att skratta haha… Ni hade varit ett fint par du och Mandelmann haha. Klockan 15 är mina svar uppe på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X