Hunnit med rätt mycket

Igår började högtiden som kallas för Kurban Bayram här. Den är en av de största högtiderna som firas.
Mycket god mat, sötsaker och presenter till barnen.

Våra barn har varit hos farmor och farfar i nästan 3 veckor och i onsdags åkte min man dit (ca 1 timme flygresa från oss) för att fira Bayram med dem och familjen.

I morgon kväll kommer hela gänget hem igen och då är det är slut på friden… haha!
Nä, det ska bli roligt att fira slutet av sommarlovet med barnen. Det kommer nog att bli stranden nästan varje dag för oss om jag känner dem rätt.

Sen i onsdags har jag passat på att fylla frysen med hembakat.
Jag har bakat kanelbullar, vaniljdrömmar, ostpiroger och hamburgerbröd.

Funderar på om jag ska orka baka kärleksmums, korvbröd, formfranska och kanske en till omgång piroger innan de kommer hem i morgon. Så smidigt att ha fika i frysen och ta fram om man ska till stranden. Speciellt pirogerna som är så OLAGLIGT goda. Tillsammans med en enkel sallad och ett glas med te blir det en toppen lunch.

Jag har många recept på min blogg men tänkte att jag ska uppdatera dem. Jag använde ett tillägg här på bloggen som slutade att uppdateras och när wordpress gjorde en ny version så slutade tillägget att fungera så alla recept syns inte som de ska.

Finns det något godare än en kopp kaffe och krispiga vaniljdrömmar?
Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X