CBD Kliniken

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med CBD kliniken ///

Jag tror att de flesta har hört talas om CBD olja och dess olika fördelar. Men jag har sett många som har felaktig information om vad det verkligen är och hur det fungerar.

Många som hör om CBD tror att det är droger och olagligt för det första de läser är att det är utvunnet från Cannabis växten. Men CBD är inte utvunnet från den planta som har höga halter av THC utan från en industrihampa som inte innehåller ämnet THC (ämnet som ger ett rus).
Industrihampan är helt laglig att odla och använda i Sverige.

Runt om på nätet finns det hundratals olika sidor att köpa CBD olja, många sidor är jätte bra men sen finns det även sidor som säljer oäkta varor. Där du betalar dyra pengar och inte alls får det du har beställt.

För många är CBD en räddning och därför vill jag berätta CBD kliniken som garanterat säljer enbart äkta CBD olja!

Vad är CBD Olja bra för?

CBD oljan är bra många olika områden och vad jag har läst så har endel studier gjorts på CBD och dess fördelar. Här är några områden man kan få hjälp med av oljan;

  • Sömnproblem.
  • Depression.
  • Ångest
  • Bipolaritet.
  • Stress.

Jag känner ofta en inre stress, oförklarlig då jag egentligen inte lever så stressigt liv. Men jag har den där känslan av att inte kunna slappna av, att ständigt känna att jag måste göra något fast jag inte har några planer eller. några måsten.
Det samma gäller min sömn som i perioder är katastrofal. Jag är trött hela dagarna men kan inte sova eller komma till ro på kvällar och nätter. Där skulle nog CBD kunna hjälpa mig.

Mer än bara oljor

CBD kliniken har mer än bara oljor som man kan köpa. En produkt som jag har tittat på är ett serum för ansiktet som hämmar oljeproduktionen och balanserar hudens mikroflora. Detta skulle vara perfekt till mina tonåringar och deras hy.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X