När man råkar….

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med drulleförsäkring.nu ///

Jag vet att de flesta inte är lika klantiga som jag. Men ibland kan man råka ha sönder något. Jag har många bra exempel, ett av dem var när jag hade mobilen i bakfickan och skulle gå på toaletten på jobbet… plopp lät det och telefonen låg i toavattnet.
En annan gång råkade jag köra in bilen i garagedörren så hela sidan av bilen repades och blev bucklig.

Att ha drulleförsäkring är verkligen bra. Mina barn spillde vatten över min helt nya Macbook pro (jag skriver barn för alla skyllde på varandra så jag vet inte vem det var som spillde).
Hela skärmen blev grön och röd prickig, jag lämnade in den på lagning och anmälde att den var på lagning till mitt försäkringsbolag.

Behövde bara betala självrisken

Efter någon vecka fick jag veta att det skulle kosta 16.000 kronor att laga den, och att köpa en helt ny kostade då 14.000 alltså inte lönsamt att laga. Som tur är så gick min drulleförsäkring in och jag fick ut en helt ny dator (den var så ny att det inte drogs av något för ålder). Det enda jag behövde betala var självrisken som var 1500 kronor.

Har man barn, djur eller är som jag riktigt klantig så är det värt den låga kostnad som man betalar för att ha en drulle försäkring, eller som många kallar det, en allriskförsäkring.

Vad är en drulleförsäkring?

En drulleförsäkring är ofta en del av din hemförsäkring och den täcker de tillfällen då du råkar ha sönder något. Tex. råkar sätta dig på dina glasögon, råkar tvätta mobilen, tappar datorn osv.
Det kan vara bra att jämföra olika försäkringar och se vilken försäkring som täcker vad, vad som ingår i priset och vad du måste välja som tillägg.

Man tänker inte på att drulle ibland kan vara ett tillägg som man aktivt måste välja. Kostnaden är oftast låg (ett tillägg på din hemförsäkring och den är ofta runt 79 kronor).

Drulle täcker inte om du glömmer något på bussen eller tappar plånboken. Men den täcker så mycket annat. Viktigt att läsa så den täcker sådant som är aktuellt för dig och din levnadssituation.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X