Samla lånen

/// Detta inlägg görs i betalt annonssamarbete med finansy.com ///

Det här med att låna pengar är verkligen en balansgång. Man vill inte låna i onödan till onödiga saker, men ibland kan det behövas och då är det bra att möjligheten finns.

När jag precis hade flyttat hemifrån och börjat jobba så tänkte jag inte på att sånt som man tar på på avbetalning måste betalas av lite varje månad.
Jag köpet en tv, sen behövde jag en dator, och så möbler från IKEA, och en telefon och abonnemang osv osv.
Många bäckar små blir ofta en stor å, och även fast varje månads betalning för sig var rätt så låg så blev det ju mycket pengar i slutändan med alla små utgifter tillsammans.

Jag lärde mig den hårda vägen att det bästa är att spara pengar så man kan betala för det man vill ha direkt och hoppa över avbetalningar.
Det är ju det absolut bästa att göra.

Men skulle det vara så att man redan har många små lån och avbetalningar så kan man ta hjälp av finansy. De kan hjälpa dig personligen genom sin chatt att sänka dina räntor och samla dina lån.
Tänk att istället för att betala 7 olika fakturor med räntor och avgifter och samla dem till ett större lån och bara betala en faktura varje månad, gör man så så kan man spara mycket pengar. Eller i alla fall betala av lånen fortare än vad man annars hade gjort med ett flertal smålån.

Hos Finansy får du lätt en översikt vilket lån som passar dig och din situation och ekonomi bäst.

Känner du att du behöver hjälp med dina lån?
Kontakta finansy, de har en messenger tjänst där du snabbt kan få svar på dina frågor runt dina lån och utgifter, och jämföra olika lösningar för dig

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X