Tjäna pengar till lagkassan

/// Inlägget görs i betalt samarbete med kakservice.se ///

Som mamma till 5 barn mellan 20 och snart 5 år gamla så har jag varit med om många klassresor, klassfester, lagkassor och olika metoder för att samla in pengar till dessa kassor.
Det har varit loppisar, sälja hembakat, tidningar, korv osv.

Minns en gång när vi fick stå i vårt centrum och sälja hembakade bullar och kakor i -15 grader innan lucia.
Man hade 2 timmars pass och det var nog bland det värsta jag har varit med om. Slutade med att vi fick ta hem det vi bakat och vi hade stått där i 2 timmar helt i onödan. Det blev inte många kronor insamlade den dagen.

En annan gång skulle vi sälja korvar. Det var när sonen var 8 år och spelade fotboll. Då fick han kanske 4 korvar sålda. Svårsålt där vi bodde.

Det som har gått bäst för oss (eller mina barn) att få sålt är KAKOR… för vem älskar inte kakor?!
Varje gång har jag tagit med mig listan på kakor till jobbet och bara där får man sålt ett helt gäng med kakor.
Släkten vill ha kakor, grannar vill ha kakor, ALLA vill ha kakor!!

De kakor som man säljer genom kakservice.se är ju dessutom tok goda och ibland kan jag till och med få sug efter Kålles Kolabollar ibland.
Så varje gång någon kommer och säljer dessa kakor köper jag alltid flera lådor med Kålles kolabollar och jag gömmer dem i ett skåp så jag kan smygäta dem utan att behöva bjuda någon annan. Min mamma beställer alltid Kapten Pelles Sjörövarlakrits och Pappas Punchbollar.

Tycker att det finns något för allas olika smaker. Mina barn tycker inte om Sjörövarlakritsen som min mamma alltid köper men Lillans Lösgodis är deras favorit istället och den köper vi alltid så de får varsin burk utav (för att slippa bråk).

Har du provat något från kakservice?

Det säljer som smör och tjänar lätt ihop pengar till laget.

Jag vet att mina barn tyckt att de känner sig tjatiga när går runt och försöker sälja svårsålda korvar. Men när de ska sälja kakorna så vet de att grannarna runt om i husen faktiskt väntar på att någon äntligen ska komma förbi och sälja de efterlängtade burkarna.
Ja, förresten lådorna de kommer i är ju bara de orsak nog att köpa dessa kakor för de är så fina! Locken har så fina gammeldags tryck på och perfekt att lägga sina hembakade verk i när de köpta tar slut.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X