När ett företagslån kan behövas.

/// Inlägget görs i betalt samarbete med foretagslan.io ///

Att följa sina drömmar

Jag har en dröm.
Har haft den i så många år jag kan minnas och det kommer nog att förbli en dröm att utbilda mig till barnmorska. Tidigare har jag varit gravid eller haft små barn och känt att jag inte orkar med studierna som krävs. Sen började jag plugga upp mina betyg för att vara behörig att söka till sjuksköterske utbildningen. Men nu känner jag mig bara för gammal för att sätta mig i skolbänken i flera år.

Tänk att få jobba med det man älskar

En annan dröm jag har är att få jobba med någon av de hobbyer jag har. Jag älskar att sy barnkläder och nu sedan en tid tillbaka har jag börjat virka och då främst amigurumi. Det är så roligt att kunna förvandla en tygbit till ett fint klädesplagg eller ett garnnystan till en leksak eller kanske en mysig filt.

En hel del att tänka på

Att starta eget kräver en del innan uppstart. Kanske behöver man köpa upp ett lager av produkter (i mitt fall skulle det kanske vara tyger och garn, men kanske även en symaskin jag skulle behöva). Då kan ett företagslån vara aktuellt.

Har du eget?

Har du eget? Eller skulle du vilja starta eget?
Vad i sånt fall?

Kanske ett ungdoms Café

En annan grej jag skulle vilja. Är att öppna ett litet café för ungdomar. Där det finns böcker, datorer och spel att låna.
De kan köpa billigt men ändå gott kaffe/te/choklad och kanske lite fika eller god lunch till priser som passar de med enbart studiebidrag som inkomst. Tror det skulle vara både roligt att driva men även uppskattat av de ungdomar som kan komma och ”hänga”.
Finns det något sånt ställe?
Alltså inte en ungdomsgård utan ett café bara för ungdomar?

Oavsett om man redan har startat eget eller har tankar på det så kan ett företagslån behövas och då ska man tänka på att jämföra de alternativ som finns och se vilket som är det absolut bästa för en själv och det företag man har.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X