2. Nu är det mörkt på kvällarna, hur känner du för det?

Bild från i Söndags

Jag tänkte vara med i orsakullans bloggutmaning igen. ❤️

Min blogg har varit ovanligt tyst, tyvärr har jag fått ett tråkigt besked angående min hälsa och även fast jag mår bra fysiskt än så länge så tär det otroligt på psyket att inte veta hur framtiden kommer att se ut.

Visst vet man oftast aldrig hur ens framtid kommer att se ut och så hade jag önskat att det var för mig. Nu vet jag att något (kanske) väntar mig framöver och det är rätt tungt att bära.

I alla fall, nog om det.. dagens fråga

2. Nu är det mörkt på kvällarna, hur känner du för det?

Efter en lång sommar med extrem värme så ser jag faktiskt fram emot lite svalare dagar, mörka kvällar och tända ljus. Dock är jag väldigt medveten om att jag kommer ångra att jag skrivit detta om några månader då jag egentligen avskyr att frysa 😂

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X