SynosMedical

/// Inlägget görs i betalt samarbete med synos.se ///

Jag har sett att fler och fler öppnar salonger och kliniker. Både i Sverige och utomlands. De poppar upp som svampar lite här och var.

Jag börjar få mer mogen hud och har börjat fundera på olika behandlingar som kan vara bra för att stoppa ålderstecken innan det ”värre”.

Jag har lite fina linjer vid ögonen när jag skrattar, stora porer över näsan och upp mellan ögonbrynen och några pigment fläckar som jag har funderat på att försöka minska.

Viktigt vilken metod man väljer

Men jag vågar inte gå till ”vilken klinik som helst och har läst på endel om vilka behandlingar och vad för maskiner som kan ge bra och säkert resultat.

Efter att ha sökt information har jag kommit fram till att en micorneedeling med RF behandling skulle vara bra för mig och min hud.
Vivace är en microneedling maskin som kombinerad radifrekvens. LED ljusoch isolerade guldtippade nålar. Den är perfekt för behandling av rynkor, stora porer, ojämn hudton. akneärr eller annan ärrbildning.

Mer effektiv men ändå skonsam

Skillnaden mellan Vivace och andra microneedeling är bland annat de äldre teknikerna är som en rulle eller penna som kan riva huden och det gör så klart ont. Vivace består av 36 superfina och isolerade nålar som tränger in i huden utan att riva den.
Återhämtningen är kort och redan samma dag kan man återgå till det normala och eventuell rodnad och blödning försvinner snabbt.
Med andra micorneedeling behandlingar krävs oftast minst 6 behandlingar men med Vivace räcker det oftast med endast 1-3 behandlingar för att nå optimalt resultat.

Så funderar du som mig på att göra en miconeedeling behandling eller kanske du rent av ska öppna en klinik/Salong?
Kolla upp Synos maskiner som är tillverkade i enlighet med den senaste forskningen!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X