Försäkring och student

/// Inlägget görs i betalt samarbete med hemförsäkringstudent.nu ///

En härlig del av livet

Att vara student är en del av livet som är både rolig och ibland lite kämpig. I alla fall om man inte längre bor hemma med familjen utan har flyttat till ett eget boende.
Med ett eget boende tillkommer endel utgifter, inte bara tex. en hyra, mat och telefon. Utan det är ju också viktigt att ha en hemförsäkring.

En hemförsäkring är en relativt liten utgift om man jämför med att tex. tappa bort sin dyra mobiltelefon eller om man har ett inbrott och ens viktiga dator med alla viktiga dokument finns i blir stulen.

När det oförutsedda händer

Mycket kan oförutsett kan hända och ofta tror man att det händer någon annan och inte en själv. Men så en dag står man där och plånboken är borta, eller man tappar ipaden i golvet.

Kostar ofta inte mer än en pizza

En bra hemförsäkring kostar inte så mycket och är värd varenda krona, även om det känns lite surt varje månad man betalar in och inget fortfarande har hänt.
Det kostar oftast inte mer än EN pizza i månaden, man får tänka så så känns det inte så farligt ändå, haha!

Jämför och välj vad som är bäst för dig

Vad för försäkring för student man ska välja är något man får tänka lite på. Hur man bor, vad man äger, i vilket område man bor, vad för dörr, port osv. Sen läsa vilken försäkring som ger bäst ersättning för ens egna förutsättningar. En annan sak som kan vara viktig är att se hur stor självrisken ligger på (den del man som dras av på ersättningen man får efter en skada eller förlust).
Är du en student som reser mycket så finns det försäkringar som har bra reseskydd och då är det bra att du ser vad för villkor osv som gäller runt det.
Är du klantig (som jag) är det bra om du får drulleförsäkring, vissa har det som ett tillägg medan andra försäkringar har det som standard och redan inlagt i premien du betalar.

Oavsett vad som passar dig bäst, är en försäkring något du behöver som mest när du anar det minst.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X