Drömmar

/// Inlägget görs i betalt samarbete med payup.se ///

Har du några drömmar?
Vad som helst, inom yrke, privatliv, för dina barn eller något annat?

Jag drömde länge länge om att en dag bli barnmorska. Jag började sträva efter den drömmen med att plugga upp mina betyg. Hade bara Svenska kvar för att kunna söka in på universitetet.
Men jag var hemma med Emir som var nyfödd och fyra barn till som krävde sitt. Så det gick bara inte.
Svenska var svårare än matte B och Naturkunnskap B tillsammans. I alla fall just då. Att läsa tjocka romaner och skriva om dem osv gick liksom bara inte.
Jag har släppt på den drömmen nu. Det är inte något jag är ledsen eller besviken över, inte alls. Drömmar ändras ju och just nu har jag en helt annan dröm.

Jag har börjat pyssla mycket nu under corona. Jag har väl alltid varit pysslig men när man är fast hemma och inte får gå ut som vi inte har fått så har man helt plötsligt tid till sånt man annars inte ger så värst mycket tid. Super kul. Det kostar så klart lite att ha en hobby och hos Payup kan man få tips om hur man kan spara eller kanske om man skulle behöva ett lån eller till och med se över sina försäkringar

Så vad är min nya dröm?

Jag skulle vilja öppna min egen hobby butik. Där man kan köpa allt inom hobby, tänk typ Panduro där du hittar allt inom pyssel och skapande. Gud så roligt det hade varit att få driva en sån butik.
Helst skulle jag ha en online butik också så när jag inte har kunder i butiken så kan jag packa varor, och kanske även ibland sitta med mina egna projekt där jag skapar.
Ha en liten pyssel kväll i veckan där man kan samlas ett gäng någon kväll i veckan, dricka kaffe och skapa tillsammans. Typ som en fritidsgård för vuxna.

Har du något som du skulle vilja göra?

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X