Topformula

/// Inlägget görs i betalt samarbete med topformula.se ///

Jag har under lång tid haft blod-, d-vitamin och b-12 brist och enligt läkaren så kommer jag behöva äta tillskott under hela mitt liv då det går upp undertiden jag äter mina tillskott men så fort jag slutar så sjunker alla värden igen.

När man har låga värden så mår man oftast dåligt utan att man själv vet varför. Jag får ett hemskt humör, är trött och har huvudvärk mer ofta än sällan.

Att ha bra värden är också viktigt för att immunförsvaret ska vara bra och man ska kunna stå emot infektioner. Har läst på flera sidor om hur d-vitamin brist kan leda till allvarligare covid-19 infektion till exempel. Om det är bevisat vet jag inte. Men det är ju helt klart värt att se till att ha bra d-vitamin värden ifall att.

Kosttillskott kan ibland kännas otroligt dyrt och eftersom man inte blir sängliggandes av vitaminbrist så är det kanske inte en prioritet som när man får halsfluss och käkar penicillin. Men det är viktigt för att kroppen ska må bra och därför vill jag uppmärksamma Topformula

D-vitamin kostar endast 28,80 kr

Vitamin D från Topformula:

  • Bidrar till immunsystemets normala funktion – vitamin D.
  • Bidrar till att bibehålla normal benstomme – vitamin D.
  • Bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion – vitamin D.
  • Bidrar till normala kalciumnivåer i blodet – vitamin D.
  • Bidrar till att bibehålla normala tänder – vitamin D.

Topformulas produker är tillverkade i Norrköping i deras egen fabrik. Detta innebär att de kan hålla otroligt låga priser man ändå toppkvalitet på varje produkt som de tillverkat.
Det finns tillskott för vad du än kan behöva. Är du tex. vegan finns vitamintillskott speciellt utvecklade för dig och dina behov till riktigt bra priser.

Här är tre exempel på topformulas egna veganska vitaminer och mineraler.
Mer finns att hitta på deras lätta och välsorterade sida.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X