Fem en fredag – Team Building

Jag är med i Elisa Matildas, fem en fredag. 
Vill du vara med så besök hennes blogg 
 1. Vilket var ditt första jobb?
  Mitt första jobb var på McDonalds
 2. Vad läser du just nu?
  Ingenting, jag hinner inte. Men har skaffat abonnemang på Nextory och tänkte börja lyssna på någon ljudbok.
  Har du något tips på en bra bok? Gillar lite spännande böcker.
 3. Har du någon gång träffat någon känd person?
  Träffat och träffat? Njae, inte så att jag liksom tagit en fika med en kändis, men jag har sett. När vi åkte hem från Thailand satt vi bredvid Christer Sandelin (om han fortfarande räknas som kändis?) och hans familj. Sen har man ju stött på lite andra genom åren, men ingen mega kändis.
 4. Vilken talang skulle du helst vilja ha? 
  Åh, svårt… kanske dansa? Om man älskade och var bra på det så kanske man hade varit i lite bättre form… haha!
 5. Vad var det första du köpte för egna pengar?
  Åh det var en Stereo, med cd-växlare och fjärrkontroll… haha… jag flyttade hemifrån -99 och det var bästa grejen då 😉
Följ:

1 kommentar

 1. Gällande ljudböcker så kan jag tipsa om Zigenar-jäveln. Den var inte spännande, men däremot tragisk, hemsk, spännande och rolig. Tycker nog alla borde lyssna på den. Speciellt utifrån tankar kring hur människor blir behandlade 😶.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X