Jag skulle vilja….

/// Inlägget görs i betalt samarbete med capcito.se ///

Jag tror att jag har nämnt det förut här i bloggen.
Under den här pandemin som härjat, under vad som känns som en evighet, så har jag försökt hitta saker som jag kan roa mig med.
Jag älskar att pyssla och har i perioder sysslat med scrapbooking, happy planning, bulletjounaling, sy barn kläder och nu sedan några månader tillbaka har jag börjat att virka. Skulle vilja lära mig att sticka med. Kan sticka fram och tillbaka men göra olika mönster och så vidare kan jag inte ännu.

Eftersom jag älskar allt som har med pyssel och hobby att göra så hade det varit så roligt att öppna en hobby butik, tänk typ som panduro där det finns lite allt möjligt från fina papper, tyger, pärlor, garner och så vidare.

Sälja online men även ha en liten butik där jag skulle kunna ha workshops inom olika områden. Tänk att hela dagarna kunna få jobba med det man verkligen älskar!!

Längre än så har jag inte kommit.
Det är ju lite läskigt att ta steget.
Men drömmar är till för att utföras, eller hur?
Att ta hjälp av capcito.com är ett toppen alternativ som företagare, och kanske det som göra att man vågar leva sin dröm.

Lite av mina pyssel

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X