Fem en fredag – Oväntat besök

Jag är med i Elisa Matildas, fem en fredag. 
Vill du vara med så besök hennes blogg 
 1. Om 20 minuter får du oväntat besök, vad skulle du behöva städa?
  – Oh… det första jag städar när någon ska komma är toaletterna. Med fem barn måste man alltid kolla så de har spolat och det ser okej ut där inne.
 2. Vad skulle du kunna bjuda på för fika?
  – Vi har sällan fika hemma, oxå här pga. våra fem små gamar. Ibland köper jag hem och lägger undan med tanke att ha ifall att någon skulle dyka upp oväntat. Så man har något gott att bjuda på. Men det hinner de käka upp. Så jag hade nog bjudit på kaffe och nybakade kolakakor (går super fort att baka och så gott).
 3. Hur skulle du behöva fixa till dig?
  – Jag hade behövt slänga på lite mascara. Duscha är det första jag gör varje morgon, så bara fixa lite med håret och lite mascara….
 4. På frågan hur dagen varit, vad skulle du svara?
  – Nu är klockan bara 9 på morgonen här. Men än så länge har den varit toppen!! Ska snart (efter mitt kaffe är uppdrucket) städa lite och sätta dottern framför Zooom då hon hon fortfarande bara har online skola.
 5. Vad använder du för skäl till att ditt besök behöver gå?
  – Åh, detta är jag sämst på. Jag kan INTE komma med något som får folk att förstå att de måste gå hem. Samma i telefonen. Jag kan inte avsluta samtal. Jag behöver läsa alla andras svar här, så jag får lite tips hur man gör. hahaha…
Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X