Berätta om när du….

Jag är med i Madeleines Majutmaning.
Vill du oxå vara med?
Besök Madeleines blogg

2 juni – Berätta om när du….

Gissar att man får tolka fritt här och berätta valfritt.

Jag kan ju berätta om när jag åt sushi för första gången.

Jag har alltid tyckt att Sushi verkar vidrigt, och det skulle ALDRIG falla mig in att sätta tänderna i det.

Men så var jag och lunchade med en vän och arbetskamrat och hon beställde sushi (california rolls). Hon övertalade mig att smaka och jag gjorde det även fast tungan nästan skrynklades av tanken att äta det.

Men… det var ju gott. Nu är california rolls lite ”snällare” och inte alls lika ”läskigt” för en nybörjare som vissa andra bitar.

Efter detta har jag avancerat sakta och nu älskar jag nästan all sushi. Det är mat som jag kan längta efter nonstop och får jag bara äta en maträtt för resten av mitt liv så skulle jag välja just sushi!

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X