Vitare tänder med WhiteOne

/// Inlägget är ett betalt samarbete med whiteone.com ///

Alla som vill ha vita tänder säger tuppen ja!!!
(Hör hur alla skriker tuppen ja)

Första intrycket

Det första man märker hos en person är tänderna, är det inte det? Eller det är kanske håret och kläderna som är allra först, men sen när man börjar prata så går ju blicken mot munnen för man tittar ju på den som pratar.

Jag har tyvärr rätt så missfärgade tänder, eller ja lite gulnande kanske de är. Jag röker inte och dricker inte vin. Men KAFFE är min stora last och tyvärr så sätter det sig ju på tänderna.
Jag har själv inte lagt så mycket märke till det men mina barn har någon gång sagt att jag inte borstar lika noga som dem eftersom mina tänder inte är lika vita som deras.

Mycket utav självförtroendet sitter i tänderna och därför har jag bestämt mig för att se om jag kan bleka dem någon nyans i alla fall.

Dagens tandblekning är säker för tänderna och emaljen

När jag var runt 20 år så kunde man beställa skenor och blekmedel till tänderna och då på den tiden (20 år sen) var det inte lika kontrollerat som det är nu. Då var det starka medel som tyvärr frätte på min emalj.

Men nu är det inte alls samma starka och farliga medel som då och det är säkert för tänderna och emaljen. De nuvarande tandblekningarna som man gör hemma är dessutom ofta lika effektiva som de tandläkaren gör. Så varför inte spara tid och pengar på att göra det hemma själv.

WhiteOne tandblekningssystem

Jag har tittat lite på WhiteOne tandblekning och tycker deras system känns toppen.
Säkert och prisvärt, alla deras produkter är testade följer EU’s regler och restriktioner (och vi alla vet ju att EU har höga krav när det kommer till säkerhet och hälsa).

Jag funderar på ultimate – Tandblekningskit

Där får jag allt jag behöver, till och med en Blue light plasma ljus lampa som man sätter i munnen tillsammans med tandblekingskrämen. 30 minuter åt gången är allt som krävs.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X