Skriv ett personligt brev på några minuter

/// Inlägget är ett betalt samarbete med Cowrite.com///

Jag har sökt en del jobb genom åren. Det jag tycker är absolut svårast med att söka jobb är att få  ihop ett bra och intressant personligt brev. Ett brev där jag sticker ut från mängden och där jag verkar så pass intressant att jag läggs i högen av de som de vill veta mer om.

Ett brev som inte uttråkar och som sticker ut

Jag har hjälpt vänner och även mina söner  att skriva personliga brev, och det är verkligen en hel vetenskap hur man ska lägga upp brevet så man inte är långrandig, inte för personlig men ändå  tillräckligt personlig. Får med det viktigaste och lämnar det som inte är intressant för en potentiell  arbetsgivare. 

Jag fick upp ögonen för Cowrites tjänst där du svarar på ett gäng frågor och i slutet skrivs ett personligt brev ihop åt dig. Du får olika alternativ att välja mellan så att brevet verkligen ska kännas rätt för dig och det arbete du söker.

Ett färdigt personligt brev på ca 10 minuter

Jag provade att göra ett brev och det blev över förväntan bra faktiskt.
Så lätt och verkligen så smidigt. Så ett hett tips till dig som letar efter ett jobb eller kanske vill byta jobb och känner att det här med personligt brev är lite svårt.

Du kan välja om du vill ha ditt personliga brev på engelska eller svenska och om tonen i brevet ska vara kreativ eller neutral, om språket ska vara enkelt eller avancerat. Du väljer helt själv utifrån vad som passar tjänsten du söker bäst.

Få drömjobbet snabbare

Det är helt gratis att göra ett konto och prova göra ett personligt brev. Vill du sedan använda brevet får du betala en liten summa för det. Jag som tycker att det är jätte svårt att knåpa ihop något bra och proffsigt brev betalar gärna för detta då det kommer löna sig i längden.
Enligt en undersökning av Arbetslivsresurs från 2021, så får man jobb i snitt 48 dagar snabbare om man använder sig av ett proffsigt personligt brev. Värt att tänka på.

Bild från Cowrites sida där man kan se hur ett personligt brev kan se ut.
Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X