Bra luft hemma

/// Inlägget är ett betalt samarbete med luftfuktare.se ///

Jag vet inte hur det är för dig.
Men jag påverkas mycket av luften runt om kring mig, speciellt luften hemma.
Både jag och min dotter blöder lätt näsblod och är luften torr blir blodkärlen i våra näsor sköra och vi blöder näsblod ibland flera gånger per dag. Så att ha bra luft hemma är viktigt.

Jag har också en ögonsjukdom som gör att jag måste ta ögondroppar 2 gånger per dag och de gör mina ögon extra torra. Är luften hemma också torr så blir mina ögon ansträngda, svidande och trötta, och det i längden gör att jag får fruktansvärd huvudvärk. Jag tar återfuktande ögondroppar men känner att det inte räcker i längden.

För oss här hemma är en bra luftfuktare guld värd.
Vi har en nere i hallen och så har vi en i vårt sovrum.
På sommaren har vi dem på i perioder när vi känner att det behövs. Men under vintern när luften är kall och torr och då har vi dem båda på i alla fall under nätterna. Jag får ofta väldigt torr hud under vinterhalvåret och jag märkte förra vintern att min hud inte alls var lika torr och kliande som den brukar vara när det är kallt ute.

I vår luftfuktare i hallen går det att hälla i lite eterisk olja och det gör att hela huset doftar gott. Tycker det känns så fräscht när det luktar gott hemma. Jag brukar inte ha olja i hela tiden men när jag tex. har storstädat hemma eller om vi ska få gäster så häller jag några droppar olja i luftfuktaren.
Den vi har i sovrummet har vi ingen doft i, utan bara vatten.

För att hitta en bra luftfuktare som funkar för de önskemål man själv har så kan man läsa mer om det på luftfuktare.se

Bild lånad från luftfuktare.se
Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X