The one

/// Detta inlägg görs i betalt samarbete med hittakärleken.se ///

När jag var ung och singel så fanns internet men det var inte så många som använde det och knappt någon som visste hur man skulle använda det, mer än chatta med kompisar på MSN.
Det där med nätdejting var inget man gjorde och det räknades nog som att man var desperat eller att det var något fel på en om man var tvungen att leta efter folk på nätet att dejta.

Helt accepterat att leta efter kärleken online

Men nu är det helt annat.
Att ha diverse dejtingappar som singel är inte något konstigt, ja mer en regel än undantag tror jag och man svajpar hit och dit för att hitta någon man matchar med.
Tänk så lätt det har blivit att hitta någon att dejta, eller kanske till och med dela ett liv med. Att hitta the big ONE.

Tänk om jag aldrig skulle hitta kärleken

Jag minns att jag var lite orolig att jag kanske skulle få vara singel resten av livet, att jag aldrig skulle hitta kärleken, alla mina vänner gifte sig till höger och vänster.
Jag var då 20 år och kände stress, haha, nu när jag tänker tillbaka så undrar jag varför jag hade så bråttom. Jag hade ju hela livet framför mig.
Ett år senare var jag gift och hade en bebis på gång, livet kan verkligen ändras fort.

Perfekt när man vill hålla avståndet

Men så tänker jag på hur det är nu med Corona och allt runt detta med att hålla distans och man kanske inte vill hänga på krogen. Som jag tex. är inte en festprisse och skulle aldrig hitta kärleken på det sättet.
Då är ju diverse dejtingsidor och appar guld!!
Vilken man ska använda sig av är nog mest en smaksak och vad man söker. Är man 50+, vill hitta något seriöst eller kanske bara ha någon att hänga med, ja då finns det olika sidor för olika behov.
Därför är det toppen att många finns samlade på ett ställe där man kan jämföra och hitta vad som passar en bäst i online dejting djungeln.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X