Segla genom medelhavet

Drömmar är till för att uppfyllas

Har du  någon dröm du skulle vilja uppfylla?
Alltså något som finns på din bucketlist men som du tror att du antagligen aldrig kommer få uppleva?
Jag har endel sådana drömmar.
Bland annat så skulle jag vilja besöka vissa länder, vara  med i typ fångarna på  fortet och göra alla de där cellerna i jakten på nycklar, simma under vatten för att hitta ledtrådar och plocka guldpengar i stress för att tigrar  kan komma in om jag inte är tillräckligt snabb (självklart skulle de inte släppa in tigrarna men  bara känslan att de är så nära gör nog att man  blir lite nervös).

Varför inte en annorlunda tjejresa?

En annan dröm, en dröm kanske till och med går att uppfylla, är att få åka på en seglingsresa.
Jag har funderat på om jag vill åka med min familj eller med ett tjejgäng och kommit fram till att det hade nog varit både mer roligt och avkopplande att åka med ett gäng tjejkompisar.
Att vara fast på en båt med min man och alla barn tror jag hade varit roligt en dag, eller max två.
Men är man ett gäng kompisar så tror jag inte att det skulle göra något om vi ens åkte vilse. 

Min ena son åkte med sin kompis och hans pappa en vecka för att segla, de gjorde allt på båten den veckan. När jag fick bilder skickade till mig så önskade jag så att jag skulle fått vara med. Då seglade de bara i Sverige.

Jag skulle vilja segla genom Medelhavet, det är ju så otroligt vackert. Jag skulle dock aldrig våga mig på det själv, utan det skulle kräva att vi har proffs med oss så klart. Jag kan ju ingenting om båtar. 

Tre veckor på medelhavet

Tänk tre veckor på medelhavet där man seglar från Kroatien till Gran Canaria.
Att få uppleva allt på en båt och dessutom vara delaktig i det som görs verkar så roligt.
Man delas upp och turas om med att till exempel laga mat och man är även delaktig i seglingen.

Planerade stopp på vackra platser

Man är så klart inte på båten hela tiden utan har planerade platser där båten stannar, var den stannar beror ofta på väder och vind men ofta blir det stopp på både Sicilien och Sardinien och i Spanien vid Formentera och man stannar ofta i land en till två nätter. 

Låter det inte både mysigt och spännande på samma gång?
En utmaning för livet och även en chans att lära känna nya människor och se nya platser.

More Sailing är en komplett researrangör

Hos More Sailing som är en komplett researrangör inom seglingsturism hittar du resor för sådan som mig (nybörjare) och sen finns det även resor utan besättning. Du kan välja att segla från och till så många andra platser än medelhavet till exempel Karibien eller varför inte segla över Atlanten?
Du kan beställa en katalog helt kostnadsfritt där du kan se och läsa mer om de olika resorna som finns.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X