Strålande Jul

/// Inlägget är ett betalt samarbete med ljus och miljö ///

Jul Jul…

… strålande jul!
Nu är vi äntligen snart framme vid den mest mysiga månaden på året. Då det är okej att sitta inne en hel dag under en filt och dricka en god kopp kaffe och titta på en bra serie eller film. Eller varför inte alla mysiga julfilmer som börjar visas, filmer man har sett kanske 20 gånger förut, men som man aldrig tröttnar på.

Mysbelysning i mörkret

Dagarna blir kortare och det känns som man inte hinner vakna innan det blir mörkt igen. Men vad gör det när man kan tända julbelysning hemma och bara njuta!
Alltså missförstå mig inte, jag totalt ÄLSKAR sommaren och solen. Men efter en fullspäckad sommar där man måste ut och njuta, för visst känns det så, är det soligt och varmt så kan man inte sitta inne och såsa i soffan?

Kaffe och nyhetsmorgon

Tänk att få vakna och det är ljusstakar och stjärnor tända, ta sin kaffe och sätta sig framför nyhetsmorgon och bara vara en stund.

Uppdatera mina juleljus

Jag har skrivit innan om att jag behöver uppdatera mina ljusstakar och stjärnor. Skulle vilja ha en fin lykta eller liknande att ha på matsalsbordet eller skänken vi har. Mycket punktbelysning liksom.
Jag gillar inte att behöva tända i taket, flera små lampor mer behagligt.

Är inte denna gullig att ha på typ skänken i hallen?

Nya stjärnor i fönstret

Vi har inte haft några stjärnor i fönstren sista åren, jag har helt enkelt inte hittat någon som faller mig i smaken.
När jag var liten hade vi de klassiska gula stjärnorna och de var ju så mysiga. Men tycker inte att de är speciellt snygga. Kollade på denna stjärnan och är inte den otroligt fin!?

Fantastisk vit pappersstjärna från Star Tradin
Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X