Vad sägs om lite vardags lyx

/// Inlägget görs i betalt samarbete med starbyhotel.se ///

Vardags lyx

Vem behöver inte lite vardags lyx?
En paus i den jäktiga vardagen, en stund för sig själv eller kanske med goda vänner. En tjej helg fylld med avkoppling och god mat!
Ibland måste man ju unna sig, eller hur?!

Starby Hotel i Vadstena

Starby Hotel ligger mitt emellan Stockholm och Göteborg och erbjuder fantastisk Spa weekend i Vadstena där man verkligen får känna sig som en stjärna hela helgen.
Du behöver inte tänka på något själv. Allt är ordnat.
Fri entre till relax avdelningen under hela er weekend, bordet är bokat med fantastisk varmrätt, sängarna är gudomliga, du får produkter från Rituals, frukostbuffé, trerätters kommer du runt jul får du njuta av ett dignande julbord!

Avkoppling med vänner

Åh, låter det inte fantastiskt!

Vill man så kan man även passa på och utforska Vadstena som verkar vara en så mysig plats med mycket att upptäcka! Eller så gör man som jag hade gjort, spenderar hela sin weekend i Relaxen med lyx och avkoppling!

Spa och Relax

Att gå på Spa är ju mysigt, speciellt om man kan boka någon härlig behandling. Tex. en massage eller ansiktsbehandling. Även detta finns på Starby Hotel, tex. Green Peel behandling, helkroppsmassage, Hydra Boost, vaxa kroppen eller varför inte ha mamma, barn massage då de har barnmassage också!
Man åker dit som en sliten morsa och åker hem som en stjärna i kropp och själ. Gud blir sugen på att åka och bara få vara en hel helg utan måsten. Detta är en julklapp jag verkligen skulle uppskatta att få!

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X