Stora maskiner

/// Inlägget görs i betalt samarbete med jarnbrosakeri.se ///

Sällan man äger allt själv

Bor man i hus så köper man ofta på sig maskiner och tillbehör som är bra att ha till sitt hem och trädgård.
Tex. en gräsklippare, trimmer, vattenslang, vattenspridare, kratta osv. det är liksom standard att man har dessa saker hemma så man kan klippa gräset precis när man behöver och vill.

Men vissa maskiner och verktyg köper man inte ofta är det onödigt att ha det för att man antagligen kommer att använda det så sällan att man hellre kan låna av en granne eller hyra från något ställe.

Sen vi flyttade från lägenhet så har vi bott i radhus, hus och parhus och varje gång har vi stött på samma problem. Jag vet inte om vi bara har maximal otur eller om det är vanligt förekommande.

Men precis överallt där vi har bott så har vi haft träd som varit i vägen eller rent av ruttna och livsfarliga att låta stå kvar.

Är det ett träd i en julgrans storlek så kan man ju lätt såga ner den själv. Det är lite pyssel men ofta är det inte svårt alls.

Men när trädet börjar närma sig tio meter, då är det inget man ger sig på själv utan då får man anlita proffs.
Att såga ner är väl inga problem i sig självt, men är trädet så stort så faller det ju också väldigt långt. Är man inte ”proffs”på att fälla träd är risken att det faller åt fel håll, ja kanske rent av rakt på huset.
Nä, i sådana fall är det proffs som gäller och då kan Jarnbros hjälpa till.

Men de fäller inte bara träd, de har kranbilar, Hjullastare, plogbilar, hjul- och bandburna grävmaskiner och ett helt gäng med andra fordon som kan hälpa dig med diverse uppgifter.

Följ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X