Kristallboxen

/// Detta inlägg görs i betalt samarbete med kristallakademin.se ///

Julafton varje gång

Jag har provat många olika boxar och varit trogen kund för olika ”skönhet och hälsa” boxar som kommit hem i brevlådan varje månad. Varje gång blir man lika överraskad och det känns som tomten är på en snabbvisit och lämnar av något man har beställt men ändå inte har en aning om vad det är.

Man ska bli bättre på att unna sig små saker i vardagen tycker jag. Det behöver inte vara stora grejer. En överraskning med något man är intresserad av räcker gott och väl.

Jag har senaste året börjat intressera mig för kristaller och och deras energier. Jag är långt ifrån en expert och ägare än så länge inte många kristaller men det finns många jag skulle vilja ha.

Är man som jag, intresserad av kristaller men inte vet hur man ska börja eller med vad. Så är en prenumerationsbox hos kristallakademin ett hett tips. Där får man varje månad en handplockad box.
I boxen får man alltid kristaller, men även lite annat som tex. rökelse, böcker, påsar och annat som jag är säker på alla skulle älska. Man får 3-8 saker i boxen och allt är 100% veganskt, såklart!

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Visa mitt senaste blogg inlägg i min kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sv Swedish
X